صنعت رنگرزی نساجی به دلیل کمبود مهارتها و فقدان تکنسین های واجد شرایط در معرض خطر قرار گرفته است . و ضروری است که شیمی را به خانه رنگ بازگردانیم و برای آموزش و جذب استعدادهایی که پایه خوبی در علم رنگ آمیزی پارچه دارند ، تلاش کنید .
طبق ازمون ها و تحقیقات نتایج نشان می دهد که آموزش ها تماما نظری بوده. و کسب دانش شیمی در دستور کار بسیاری از کارفرمایان نیست .
با این حال ، این بدان معناست که افرادی که وارد این صنعت می شوند ، فقط فرآیندهای یادگیری را اموزش میبینند ، نه اینکه دانش گسترده تری در زمینه شیمی داشته باشند، که منجر به بحران مهارت های گسترده ای می شود که اگر به آن رسیدگی نشود ، این بخش به زانو در می آید.
هر تکنسین رنگرزی می تواند فرایندی را که طوطی وار آموخته است انجام دهد .
با این حال تکنسین ها قادر به ابداع فرآیندهای جدید و اتخاذ فناوری های نوظهور نیستند . بنابراین مزیت رقابتی خود را از دست می دهند .
علاوه بر این ، اگر یک رنگ کننده دانش علمی در فرایند شیمیایی را نداشته باشد ، نمی تواند تأمین کننده ها را انتخاب کند . یا مواد شیمیایی را درست خریداری کند که برای مقاصد مناسب هستند. این رویکرد محدود و محدود کننده منجر به محصول نهایی پایینی می شود که ممکن است استانداردهای مشتریان و مشتریان خانه رنگ را برآورده نکند.
اگر در حین کار اشتباهی رخ دهد ، برای یک رنگ آمیزی که فقط آموزش ابتدایی داشته باشد ، دشوار خواهد بود که بفهمد چه چیزی خراب شده و از چه راهکارهایی را برای رفع مشکل میتوان استفاده نمود . و در نهایت ، پایداری به خطر می افتد.
ما باید شیمی را به خانه رنگ برگردانیم و برای تربیت و جذب استعدادهایی که پایه خوبی در علم رنگ آمیزی پارچه دارند ، تلاش کنیم .
این را می توان به روش های مختلف انجام داد ؛ از طریق آموزش آنلاین در سطح جهانی ، مشوق ها و کارآموزی های بهتر که جوانان را به ورود به این صنعت ترغیب می کند و یک روش عملی تر برای یادگیری ، یعنی کسب درآمد در حین یادگیری ، توسط کارفرمایان.
در زرین بافت رهبر نیزبرای جذب تکنسین ها از روش های کسب در امد در حین یادگیری و اموزش هایی مرتبط با این صنعت استفاده میگردد .
این صنعت همچنین باید با یکدیگر همکاری کند تا تصورات جوانان در مورد رنگرزی نساجی را به عنوان انتخاب شغلی تغییر دهد . ارتباط نزدیک با مدارس و موسسات آموزشی برای قرار دادن “رنگ آمیزی” در لیست انتخاب های شغلی مناسب.
به بیان ساده ، ما باید علم را در اولویت قرار دهیم ،تا دچار فقدان تکنسین های واجد شرایط نشویم . در غیر این صورت بازار مملو از منسوجات با کیفیت پایین رنگ می شود و صنعت به طور کلی متضرر می شود.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری گفت: متراژ حفاری چاه های نفت و گاز در چهار ماه نخست سال جاری در مناطق نفتخیز کشور با کاربست دکل های این شرکت به 31 هزار و 35 متر رسید.
پارچه فیلامنت در دسته پارچه های الیاف مصنوعی قرار می گیرد با این تفاوت که درصدی از آن را الیاف پنبه ای تشکیل می دهد و امکان تغییر درصد الیاف مصنوعی و طبیعی و همچنین نخ فلامنت وجود دارد که...
تاریخچه پارچه پلی استر : دو شیمیدان بریتانیایی در سال ۱۹۴۱ میلادی پس از آزمایشات و تحقیقات مختلف به نوعی الیاف مصنوعی دست پیدا کردند که پلی استر نامیده شد. پارچه پلی استر در اوایل طرفدار چندانی نداشت اما در...
vsdavdsvads